Kontorsspecials städmässa drar hundratals

Kontorsspecial arrangerar under 13-14 april en städmässa på Träcentrum. Efter den första dagen konstaterar affärsområdeschef Stefan Myrenfeldt att satsningen varit lyckad.
Stefan Myrenfeldt, Affärsområdeschef Kontorsspecial
Stefan Myrenfeldt, Affärsområdeschef Kontorsspecial

Spriten flödar på Träcentrum under onsdagen och torsdagen – åtminstone handspriten. Och andra vätskor också, för den delen. På Kontorsspecials städmässa 13-14 april bekantar sig cirka 300 besökare med 15 leverantörer av städprodukter.
– Det är cirka 250 anmälda sedan innan och så kommer det nog ett antal till. Det har varit lyckat hittills, säger Stefan Myrenfeldt, affärsområdeschef på Kontorsspecial.

Bland besökarna finns såväl kommuner och landsting som privata städföretag och andra företag och föreningar representerade. Kontorsspecial, kanske mest kända för sina kontorsorienterade produkter, har i tio år även riktat in sig på städsegmentet. Under den tiden har omsättningen gått från 4 till 20 miljoner inom städprodukter.
– Kurvan går uppåt hela tiden och mattas inte av. Vi tar marknadsandelar, men samtidigt har fler städbolag startats i och med rut-tjänsterna, säger Stefan Myrenfeldt.

Kontorsspecial har butiker i Nässjö, Vetlanda, Västervik, Oskarshamn och Jönköping. I Nässjöbutiken satsar man på rabatterbjudanden under mässan, dit kunder från hela länet kommer.
– Vi har haft mindre lokala mässor på Kontorsspecial i Vetlanda tidigare, men det är första gången vi är på en extern plats. Det har varit väldigt lyckat hittills. Jag sade innan att jag hade varit nöjd med hundra besökare per dag, avslutar Stefan Myrenfeldt.