Pigalle ger rabatt på konferens

Kulturhuset Pigalle ger Nässjö Näringsliv AB:s intressenter 15 procent rabatt på hyra av valfri lokal under höstterminen.

20150507_pigalle

Nässjö Näringsliv AB:s intressenter har tillgång till ett antal goda erbjudanden på allt från hotell till drivmedel. Nu bidrar Kulturhuset Pigalle med rabatterade konferensmöjligheter. Vid ett tillfälle under perioden 1 september – 31 december har man som intressent 15 procents rabatt på valfri lokal – en gyllene möjlighet för den som just nu planerar höstens konferenser.

Anett Olsen är konferenssamordnare på Kulturhuset Pigalle. Genom huset strömmar hundratals människor dagligen, där såväl kulturskola som bibliotek inryms. En levande miljö att hålla möten i, menar Olsen.
– Det pågår alltid något i huset. Här har du blandat folk, barn kommer och spelar musik i kulturskolan och det finns en konsthall. Så här finns möjligheter för konferensgäster att göra andra saker också, till exempel gå ner på lunchen och köra en konstvisning. Vi har en konsthall med jättespännande utställningar, säger hon.

Många föreningar och företag håller återkommande möten i någon av Pigalles olika salar, som rymmer allt från ett dussin till över 400 personer.
– Vi har fem lokaler: teatersalongen, Pigallesalen, Avensalen, Karlasalen och Dregens loge. Vi erbjuder både fika och lunch i samband med konferenser. Med ett bageri i huset blir det alltid färskt bröd, eller varför inte välja ett frukostmöte, en hälsofika eller en mingeltallrik, säger Anett Olsen.

I och med Kulturhusets centrala läge i Nässjö – och Nässjös goda läge i landet – är det flera organisationer som återkommande lägger sina möten just här.
– En del av våra kunder har Nässjö som samlingspunkt, även om de inte finns här och har sina kontor utspridda på andra håll i landet.

Den som konfererar på Kulturhuset Pigalle kan räkna med att bli väl omhändertagen.
– Med personlig service, ljusa fräscha lokaler och mycket bra ljus- och ljudanläggningar blir konferensen komplett, säger Kulturhusets konferenssamordnare Anett Olsen.


Konferens eller möte i höst? >>Läs mer om erbjudandet från Kulturhuset Pigalle