Prisvärda radhus i Nässjös gamla folkparksområde

Det sker betydande satsningar just nu i Nässjös gamla folkparksområde. Flera olika hustyper är aktuella i området, som kommer att utformas på ett mycket attraktivt sätt. Informationsträffar om området planeras. I dag presenterar vi en intervju med Projektledare Peter Andersson, Pålssons Bygg, som satsar på spännande radhus.

Att kunna bo i ett drygt 100 kvm stort radhus i en skön, grönskande miljö för 4 500 kr i månaden låter kanske för bra för att vara sant. Men projektchef Peter Andersson vid Pålssons Bygg förklarar utan att blinka att den summan stannar det på, under förutsättning att man kan göra en 15-procentig kontantinsats.

Nya byggmetoder och reducerade driftskostnader är bidragande orsaker till att man kan hålla ner månadskostnaden så påtagligt. Pålssons Bygg är en av aktörerna i området som kommer att utvecklas på ett mycket attraktivt sätt. Om just Pålssons projekt i gamla folkparksområdet kan man läsa mera på deras hemsida.

Torsdagen den 19 november blir det en informationsträff hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling om detta speciella objekt. Dessutom planerar kommunens tekniska kontor med markingenjör Joel Spångby i spetsen en specialträff om satsningarna i hela folkparksområdet och flera andra satsningar, vilket äger rum torsdagen den 3 december i Kulturhuset Pigalle.