Reklambyrå och IT-bolag öppnar i Nässjö

Reklambyrån och IT-företaget Oas öppnar kontor i Nässjö – ”starkare näringsliv i Nässjö”, menar säljchef Christian Ögren.

20150522_oas

Jönköpingsbaserade reklambyrån Oas öppnar 1 juni kontor på Nygatan i Nässjö. Företaget har sedan starten haft en god utveckling och man ser stor potential i att expandera till att täcka Höglandet från Nässjö.
– Vi stod och valde mellan Nässjö och Värnamo och vi valde Nässjö på grund av att det är starkare näringsliv, bättre företag och större potential för oss att lyckas, säger Christian Ögren, säljchef.

I december förra året gick Oas från att vara en renodlad reklambyrå till att även vara IT-leverantör. Detta efter att många kunder uttryckt ett behov av en leverantör för båda tjänsterna.
– Vi kommer väldigt nära våra kunder när vi arbetar med deras marknadsföringsstrategier. När kunderna även började fråga efter IT-tjänster kände vi att vi var ute och trampade en bit utanför vårt specialområde som reklambyrå, säger vd Johan Vågerdal.

Det var då Christian Ögren, med gedigen bakgrund inom IT-branschen, kom med i bilden. När de öppnar kontor i Nässjö är det därför som en helhetsleverantör av såväl webblösningar och tryckt material som IT-tjänster och applikationer.
– Vår tanke som IT-leverantör är att det är en helhet, att vi har mjukvara, hårdvara och personal på plats. Vårt mål är att bli kundens IT-avdelning. Vi har kunder som har kommit in på ett möte med en idé för marknadsföring, men kommit ut och köpt hela vår uppsättning av tjänster. Synergin är så stark när du har en leverantör som kan och förstår din verksamhet på så många nivåer, säger Christian Ögren.

Idag är elva personer anställda på Oas och till en början är tanken att två personer kommer att sitta på Nässjökontoret.
– Vi räknar med att kunna ha en säljare och dedikerad projektledare i Nässjö. Och sedan en IT-tekniker på sikt, säger Johan Vågerdal.

Oas kommer att dela kontor med Onepartnergroup som flyttar sitt EPAB-kontor från Industrigatan till Nygatan.

Läs mer om Oas på www.enoas.se