OnePartnerGroup öppnar kontor centralt

Bemanningsföretaget EPAB har under några år funnits i Nässjö Business Park på Industrigatan. Nu tar de steget in till centrum och tar med sig koncernen OnePartnerGroup.
Tommy Thelin, försäljare/affärsutvecklare, kommer att befinna sig på Nässjökontoret. Bredvid honom VD Jeanette Hjalmarsson.
Tommy Thelin, försäljare/affärsutvecklare, kommer att befinna sig på Nässjökontoret. Bredvid honom VD Jeanette Hjalmarsson.

EPAB ingår tillsammans med EnPartner och EBS i OnePartnerGroup. Tillsammans täcker de in kompetens- och funktionslösningar inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
– Vår styrka är definitivt att vi är helhetsleverantör. Det finns enorma synergier med att kunna skräddarsy koncept med alltifrån utveckling och utbildning till kompetensförsörjning. Det är unikt skulle jag vilja säga, säger Jeanette Hjalmarsson, VD OnePartnerGroup.

OnePartnerGroup har samma ägare som reklambyrån Oas och de båda företagen kommer att flytta in i samma kontor på Nygatan i centrala Nässjö den 1 juni. På plats i Nässjö kommer ett par personer att sitta för OnePartnerGroup, med backup från Jönköpingskontoret som är ett dussin anställda. EPAB, som funnits i Nässjö en tid, har försett lokala företag med arbetskraft inom yrkesarbetarområdet. I och med EnPartner och EBS täcker man numera in även tjänstemannasektorn samt utbildningsbehov.
– Vi är väldigt mycket rådgivare, vi sätter oss in i hela verksamheten och arbetar mycket med chefsstöd. Men många köper delar av rekryteringsprocessen, till exempel att man behöver ha hjälp med den slutgiltiga personbedömningen, där vi är skickliga, säger Jeanette Hjalmarsson.

Totalt har OnePartnerGroup cirka 600 konsulter verksamma på ett 20-tal orter i landet.