Rekordmånga intressenter i Nässjö Näringsliv

Sedan januari har 27 företag valt att bli intressent hos oss på Nässjö Näringsliv och det totala antalet intressenter uppgår nu till 374 stycken, vilket är rekordmånga. ”Det är glädjande att allt fler företag upptäcker fördelarna med ett intressentskap hos oss och vill vara med och skapa ett fantastiskt näringslivsklimat i kommunen”, säger Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv.
Claes Johansson hälsar Anna Håkansson Cantby från Aspia varmt välkommen som ny intressent i Nässjö Näringsliv. 

Varje dag har vi på Nässjö Näringsliv ett mål för ögonen: att göra Nässjö till en expansiv kommun med ett fantastiskt näringslivsklimat. För att nå vår vision hjälper vi företag att starta, etablera och utveckla sin verksamhet. Vi jobbar med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, kompetensförsörjning, utveckling av stadskärnan, marknadsföring av Nässjö kommun till omvärlden, som en utomordentlig plats att arbeta, driva företag, investera i och bo på – och många fler frågor. Vi stärker även samarbetet mellan företagen och verkar som en länk mellan kommunen och näringslivet. Dessutom driver vi nätverk och arrangerar projekt, temadagar och seminarier för kompetensutveckling, och mycket, mycket mera inom näringslivsområdet. 

– Att vara intressent hos oss innebär stora fördelar för företagare. Dels får man hjälp med att utveckla sin egen verksamhet genom stöd och rådgivning från oss och dels bidrar ens företag till en positiv utveckling av kommunen, vilket kommer alla företag till gagn, säger Claes Johansson, vd.

Sedan januari 2019 har 27 företag valt att gå med i Nässjö Näringsliv, bland dem finns Aspia.

– För oss är det en självklarhet att vara med och utveckla näringslivet tillsammans med Nässjö Näringsliv, säger Anna Håkansson Cantby från Aspia.  

– Vi vill hälsa Aspia och våra andra nya intressenter varmt välkomna till Nässjö Näringsliv och hoppas på ett långt och starkt samarbete, säger Claes Johansson.

Våra nya intressenter:

Aspia erbjuder redovisning, lön, affärsrådgivning, skatterådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster.

Beyond by AndPeople erbjuder professionell analys och utveckling i samband med affärsutveckling och digital transformation. 

Byggteam Malmbäck erbjuder professionella tjänster inom all typ av byggnation. 

Carolines Kök
lagar modern husmanskost utanför Nacka som sedan säljs i matvarubutiker. Under 2018 tog Carolines Kök över som ägare av varumärket Fodax och dess verksamhet med produktion och försäljning av hundfoder i Nässjö.

Carspect utför kontrollbesiktning, registreringsbesiktning och efterkontroll. Under 2018 öppnade Carspect sin första station i Nässjö, på Upplandsgatan 3.

Eriksson och Lönn Bygg hjälper dig med allt inom om- och tillbyggnation, renovering och nybyggnationer. 

Erixon Medtech marknadsför och distribuerar medicinteknisk utrustning och olika sorters implantat till sjukhus i Nordens alla länder. 

Food Delivery levererar hemkörning av mat i Nässjö.

Growing Leaders utbildar och coachar ledare och bolag mot sin fulla potential. 

Hunseberg Bilservice driver en av de tre Mekonomenverkstäderna som finns i Nässjö. Nyligen flyttade Hunseberg Bilservice till större lokaler vid Sörängsrondellen. 

Höglandets Golv säljer golv, färg och tapeter och erbjuder tjänster som golvbeläggning, golvslipning och renovering av badrum. 

Jobbhjälpen Sverige erbjuder bygg-, trädgårds- och städtjänster samtidigt som de ger nyanlända en bra väg in i arbetslivet.

Kulturgatan på den anrika Magasinsgatan i Bodafors har man förvaltat och förvandlat Bodafors starka möbelhistoria till en kulturgata. Ett besöksmål för alla som är intresserade av möbeldesign, trähantverk och kulturhistoria. 

Loritas Redovisning erbjuder allt från bokföring och redovisning till bokslut, årsredovisning och deklaration samt budget, kalkyler och löner.

Morgana utvecklar flexibla lösningar för kontor och offentliga miljöer. Morganas sortiment består av glaspartier, möbler och ljudabsorbenter. 

Nodum Revision är en helhetsleverantör inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Företaget såg dagens ljus så sent som i november 2018 och är idag redan cirka 10 anställda. 

Nässjö Begravning och Juridik är en fullservicebyrå som erbjuder stöd vid dödsfall. De anordnar begravningar, bistår med juridiska tjänster och erbjuder stödsamtal vid sorgbearbetning.

OC Candle of Sweden tillverkar och säljer det så kallade Viktorialjuset i en gårdsbutik utanför Malmbäck.

Pressbyrån (Nässjö Centralstation) säljer allt från kaffe i och fikabröd till tidningar och tågbiljetter i farten.

Qnister är en leverantör av produkter och tjänster kopplade till dataskyddsförordningen, GDPR.

Qvana Invest är ett investmentbolag som bedriver verksamhet inom fastighetsutveckling och bolagsinvesteringar. 

RÄTT KOMMUNIKATION 
förstärker befintliga organisationer med erfarenhet och kompetens inom direktkommunikation. Företaget erbjuder mötesbokningar, marknadsundersökningar, utbildningar, registervård och uppföljning av event. 

Sajodema erbjuder aktiviteter för företag och grupper, som skidskytte och springskytte.

Stjärn-Stans är ett familjeägt företag som i huvudsak har försett den svenska förpackningsindustrin med stansverktyg i över 50 år.

Thoana invest är ett konsultbolag där Thom Nilsson bidrar med tjänster inom Management consulting och strategisk företagsutveckling för små till stora bolag. 

Valles Ljud& Ljus 
ljud och ljusleverantör som utgår från Nässjö. 

VY(tidigare Tågkompaniet) har som affärsidé att leverera kostnadseffektiv tågtrafik av hög kvalité för passagerartrafik. I samband med övertagandet av Krösatrafiken valde man att flytta tillbaka driftledningen till Nässjö. 

Fullständig lista över alla våra intressenter hittar du här >> 


Vill du veta mer om vad det innebär att vara intressent hos oss på Nässjö Näringsliv? Läs mer här eller slå oss en signal på 0380-474 70