Sommarjobbmässa på Kulturhuset Pigalle

Företag som kommer att behöva sommarvikarier har möjlighet träffa ungdomar från hela höglandet vid Arbetsförmedlingens sommarjobbmässa den 22 februari.
Hans Qvist, Fatmira Dreshaj och Mia Johansson vid Arbetsförmedlingen arrangerar en sommarjobbmässa på Kulturhuset Pigalle den 22 februari.
Hans Qvist, Fatmira Dreshaj och Mia Johansson vid Arbetsförmedlingen arrangerar en sommarjobbmässa på Kulturhuset Pigalle den 22 februari.

Onsdagen den 22 februari kl. 14-18 anordnar Arbetsförmedlingen i Nässjö en sommarjobbmässa på Kulturhuset Pigalle.
– Vi ser att det finns ett stort behov av personal under sommaren, även inom industrin, säger Mia Johansson, Arbetsförmedlingen, som arrangerar evenemanget tillsammans med kollegorna Hans Qvist och Fatmira Dreshaj.

Mässan är en möjlighet för företag i kommunen att få kontakt med gymnasieungdomar som söker arbete under sommarmånaderna.
– Vi skapar ett forum där man får mötas. Det blir en helt annan sak när man ses än när man bara är ett CV i mängden, säger Fatmira Dreshaj.
– Vi har plats för 28 företag, vi hoppas att vi fyller de platserna, säger Hans Qvist.

Ungdomar från hela höglandet har blivit inbjudna, och man vet att det finns behov av att rekrytera hundratals sommarvikarier i kommunen.
– Det är ett snabbt sätt att rekrytera. Man träffar många människor på kort tid och kan avgöra ganska direkt vem man kan gå vidare med, istället för att läsa igenom ett antal CV och personliga brev, säger Mia Johansson.

Företag som önskar finnas med på mässan är välkomna att kontakta Hans Qvist, Arbetsförmedlingen:
010-488 50 31 / hans.qvist@arbetsformedlingen.se