Subway öppnar i Nässjö

”Nässjö växer ju så mycket så det är dags för Subway att vara där!” säger Younan Murad, franchisetagare och ägare för Subway i Jönköping, som ser fram emot att öppna i oktober.

Nu är det klart att världens största snabbmatskedja flyttar till Nässjö – Subway. Något exakt datum vet vi inte än, men vi kommer att öppna i oktober, berättar Younan Murad. Younan är franchisetagare och ägare tillsammans med sin bror Dani Younan i Jönköping för Subway på Östra Storgatan och Skolgatan – och snart också för Rådhusgatan 26 i Nässjö.
– Nässjö växer ju så mycket så det är dags för Subway att vara där! Vi tror starkt på att det här är en bra etablering och vi ser fram emot att öppna i oktober. Jag kan även avslöja att en överraskning väntas för Nässjöborna under öppningsdagen, säger Younan.

I Sverige har snabbmatskedjan över 140 butiker och fler blir det. Den nya butiken kommer att ta över lokalerna som Lifebutiken flyttar ut ur i september. Lokaler som är mitt i stan och nära till både Resecentrum och Hotell Högland.
– Vi är väldigt nöjda med lokalerna. Det är inte klart än vilka öppettider vi kommer att ha, utan det kommer vi att bestämma längre fram, säger Younan.

Etableringen kan ge upp till åtta nya jobb. Jobb som bara ska gå till Nässjöbor försäkrar Younan. De nya jobben kommer bland annat att handla om att sälja sallader och mackor – eller subs som de kallas för. Kunderna får välja helt själva hur de vill ha sina sallader och subs. Kanske en sub med teriyakiglaserad kyckling och sweet onion dressing låter läskande?

Förutom etableringen i Nässjö har bröderna även tankar på att etablera sig på fler orter i framtiden, men det sker inte än på ett tag.
– Vi vill inte växa för mycket för snabbt, utan vi tar det stegvis. Just nu vill vi fokusera på Nässjö och om etableringen visar sig gå bra, vilket jag skulle bli förvånad om den inte gjorde, så kan det bli att vi satsar på fler orter, avslutar Younan.