Succé för lägenhetsvisningar – 400 besökare i helgen

De nyrenoverade lägenheterna vid Anneforsvägen-Kyrkogatan drog 400 personer till visning i helgen.
"Det är bara till att gratulera. Ni har gjort ett bra jobb", sa Lindens VD Thomas Sandstedt till bostadsbolagets Jonas Nyman. Här på plats i en nyrenoverad enrummare.
”Det är bara till att gratulera. Ni har gjort ett bra jobb”, sa Lindens VD Thomas Sandstedt till bostadsbolagets Jonas Nyman. Här på plats i en nyrenoverad enrummare.

Det blev en formidabel succé för visningen av en-, två- och trerumslägenheterna vid Annerforsvägen-Kyrkogatan i helgen för bolaget Bo i Nässjö. I den pampiga byggnaden har 24 hyreslägenheter renoverats för att vara i toppskick. Mer än 400 personer passade på att studera visningsobjekten under helgen.
– Vi är mer än nöjda. Närmare 50 personer har fyllt i en intresseanmälan. Man kan säga att vi är överväldigade av intresset, berättar Jonas Nyman från bostadsbolaget.

Alla presentationsbroschyrerna tog slut redan på lördagen. Då ryckte CLG Nordics Thomas Larsson ut och levererade nya inom ett par timmar.
Alla presentationsbroschyrerna tog slut redan på lördagen. Då ryckte CLG Nordics Thomas Larsson ut och levererade nya inom ett par timmar.

Det var sådant tryck på visningen att företagets presentationsbroschyrer tog slut redan på lördagen. Då slog Nässjö Näringsliv AB larm och fick Thomas Larsson från CLG Nordic att göra en utryckning och producera nya inom en timma.

De som kom var genomgående imponerade. Bland besökarna fanns även Thomas Sandstedt, VD på Linden.
– Man måste ju se hur kollegerna arbetar, skojade Thomas och presenterade sig för Jonas Nyman. De fick ett värdefullt erfarenhetsutbyte.

Närmast kommer bostadsbolaget att bearbeta alla intressenter som hört av sig och sedan återkomma för att skriva kontrakt. Av de 24 lägenheterna är fem uthyrda. Det är förvisso inte varje dag som så många fräscha hyresglägenheter relativt plötsligt finns till förfogande i centrala Nässjö, något som många besökare kommenterade. Därav en del gäster från Jönköping. Måhända en del av dem tröttnat på att pendla från Jönköping och i stället etablerar sig centralt i Nässjö. Det finns anledning att tro att det blir flitigt avtalsskrivande framöver.

Se prospektet (pdf)