System Technologies expanderar – ska anställa fler

System Technologies AB ska expandera sin konsultverksamhet och söker nu nya medarbetare i form av verksamhetskonsulter/It-tekniker.

IT-partnern System Technologies börjar det nya året med att anställa fler. Delägaren Mattias Stennert berättar att de siktar på att förstärka verksamheten med flera nya medarbetare i form av verksamhetskonsulter och it-tekniker.

Intresserad av tjänsten?
Kontakta Mattias Stennert, delägare i System Technologies AB
Mejl: mattias.stennert@systemtechnologies.se
Tel: 0380 – 55 84 00


 

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult på System Technologies utvecklar du nära kundrelationer, möter många olika människor och samlar nya erfarenheter. Du får möjlighet att själv ta ansvar för din arbetstid och dina kunduppdrag. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, som person är du är lyhörd, flexibel och ansvarstagande. Dina tekniska kunskaper omfattar primärt drift och förvaltning av Microsoft-miljöer. Du har kunskap kring brandväggar, switchar, Windows Server 2008/2012, Windows 7 klient och backuplösningar. Du ska ha kunskap inom flera av dess områden:

– HyperV Virtualisering
– Mac OS X Server, Mac datorer, Iphones etc.
– Windows Server
– Active Directory
– Nätverk (NAT, VLAN, VPN), server.

Utbildning/Erfarenhet

Din nuvarande utbildning ska gärna vara inom IT-teknik/nätverk eller liknande. Körkort behörighet B är ett krav. Individuell lönesättning med möjlighet till provision.
Placeringsort: Nässjö.

Om företaget

System Technologies AB har en mångårig vana inom IT-infrastruktur med huvudkontor i Nässjö. De har ett brett kontaktnät och spetskompetens inom många områden. Deras styrka är framförallt att arbeta proaktivt för att på bästa möjliga vis skapa effektiva lösningar med hjälp av den senaste tekniken. Kundfokus är alltid 100%.
Genom ett strategiskt partnerskap utvecklar de kundens verksamhet i ett nära samarbete, så att kunden kan fatta rätt beslut om IT-investeringar. På så vis säkerhetställer de företagets framtida positionering.
Deras huvudområden finns inom IT-infrastruktur, molntjänster och affärssystem.

Hemsida: http://www.systemtechnologies.se