”Tillväxt är väldigt viktigt för oss”

Nässjö Näringsliv AB tar pulsen på några av de medverkande vid näringslivsträffen 4 juni. Först ut är Anne Almström, chef för Swedbank i Nässjö.

Anne AlmströmHallå där Anne Almström, vad pysslar du med idag?
– Idag jobbar jag med tillväxtfrågor eftersom måndag-onsdag nästa vecka så anordnar banken ett jättestort tillväxtseminarium i Linköping. Då kommer vi att åka upp från Nässjö med ett antal kunder och kommunfolk för att ta del av de här frågorna. Hur kan vi få företag att växa, hur kan vi få kommunen att växa? Tillväxt är ju väldigt viktigt för oss, och jag tycker det är extra roligt utifrån Nässjö kommuns vision 2030 som också handlar om tillväxt. Så nu håller jag på med alla praktikaliteter kring det. Du kan läsa själv på www.tillvaxtdagarna.se

Vad ska du prata om på näringslivsträffen?
– Jag kommer att prata om hur vi satsar i Nässjö. Vi tror på Nässjö som kommun, och därför satsar vi på att bygga om kontoret och även att införa ett helt nytt arbetssätt här. Vi är tre kontor i Sverige som är först ut med detta. Det handlar om att erbjuda kunder bättre service och mer kompetent rådgivning.

>>Gå till program/anmälan för näringslivsträffen 4 juni