Vita Amandi öppnar för lunchgäster

Vita Amandi börjar med lunchöppet i puben – och öppnar uteservering när vårsolen tittar fram.

20150421_vitaamandi

Sedan de slog upp dörrarna sensommaren 2014 har Vita Amandi tagits emot av Nässjöborna med jubel. En dylik restaurang mitt i stan var bevisligen länge efterlängtad, med tanke på att den har varit fullbokad de flesta kvällar sedan starten. Förra helgen arrangerade man en vinfestival med ett hundratal besökare och på hösten anordnar de en ölfestival – två årligt återkommande höjdpunkter på Vita Amandi, utlovar Mikael Nordström, en av ägarna i restaurangen. Nu har Vita Amandi tagit nästa steg och öppnat för lunch i puben.
– Vi kommer att rulla på sallader, vi har fyra sallader som vi byter ut med jämna mellanrum – och hamburgare och fish and chips. Till hösten kommer vi att köra soppa också, säger Mikael Nordström.

Just nu håller Vita Amandi på att färdigställa en uteservering som öppnas så snart som möjligt nu när vårvärmen tycks ha anlänt. I samma veva lanserar de en ”krokklubb” för företag, ett sätt att ingå samarbete med restaurangen i utbyte mot flera fördelar. Vid entrén finns tio krokar som företag kan abonnera på.
– Om man som företag går med i krokklubben får man en plakett med sitt namn på, plus att vi då öppnar möjligheten att få boka affärslunch inne i restaurangen. Det är ett sätt för oss att knyta till oss de företag som är här ofta och ha ett djupare samarbete med dem, säger Mikael Nordström.

Fördelarna med att ingå i Vita Amandis krokklubb är många, menar Mikael Nordström. Bland annat en årlig bjudning och olika VIP-kundserbjudanden.


Intresserad av Vita Amandis krokklubb? Kontakta Mikael Nordström på 0380-15600 för mer information.