Atteviks firade med pompa och ståt

Under fredagen invigdes Atteviks sin nya bilhall och verkstad i Nässjö. Efter ett drygt års byggnadsarbete är nu den nya VolksWagen-anläggningen öppen.

20141216_atteviks

Det var ett par hundra gäster som hade samlats för att tillsammans med anställda på Atteviks fira att satsningen nu gått i mål. Bland besökarna fanns en mängd företagare representerade, bland dem förstås de leverantörer som varit med att förverkliga bygget. Medarbetare från NCC, Ergonomiska Industriprodukter, Sandstedt El och många andra fick en ordentlig visning av anläggningen innan landshövding Minoo Akhtarzand klippte bandet. Landshövdingen betonade vikten av biltransport som en del i den blandning av transportmedel som finns till hands, och välkomnade Atteviks expansion som ett bevis på den entreprenörsanda som finns i regionen.

Claes Johansson, vd Nässjö Näringsliv AB, har på nära håll följt utvecklingen av den nya bilhallen och var på plats vid invigningen.
– En sådan här satsning är oerhört betydelsefull för hela regionen Den driver tillväxt och jobb och nya människor som åker till Nässjö för att handla och reparera sina bilar. Det är glädjande att se resultatet, det överträffar alla förväntningar, säger han.

Dan Jonsson, vd Atteviks, var konferencier under kvällens festligheter där Arvingarna senare uppträdde.

Se bilder från invigningen: