Bildextra: Näringslivsträffen lockade 140 personer till Bodafors

Ledarskap och organisationsutveckling stod på programmet under måndagskvällens näringslivsträff. Huvudtalare var ingen mindre än Kenth Hultqvist, tidigare spelare och förbundskapten för svensk bandy.

Varje år arrangerar vi från Nässjö Näringsliv större träffar tillsammans med företagare i kommunen. Den här gången befann vi oss hos Logistikfastigheter i Bodafors där vi fick träffa Morgana och Bomodul som finns med sina verksamheter i fastigheten. Här bjöds det på ett fullspäckat program.

Claes Johansson, VD på Nässjö Näringsliv, presenterade de senaste nyheterna i näringslivet och delade ut stipendier ur Karin och Lars Axeheims stiftelse. En stiftelse som Karin och Lars har skapat för att uppmuntra lokala företagares lärande genom att just dela ut stipendier vikta till utbildning. Mottagarna var Jennie Karlsson, Stjärnstans, Johan Palmqvist, Pölder Sport, Tom Aldenfors, Infraboss, Moa Löfgren, Svensk Tågkraft och Katarina Carltad, Piggabutiken.

Kvällens konferencierer Thommy Johansson och Erik Nygårds, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv, guidade oss inte bara genom programmet utan bjöd även på sig själva i en sketch om GDPR.

Bomodul och Morgana visade oss runt i sina lokaler och Eskilssons Mat och Catering serverade middag och efterrätt.

Träffens stora dragplåster – Kenth Hultqvist – delade med sig av många goda råd, och anekdoter, kring ledarskap. Det var minst sagt en karismatisk talare som klev upp på scen.

Kvällen avslutades med lottodragning där vinnarna blev Hans Schenberg från Arbetsförmedlingen och Tommy Gustafsson från Nässjö Lärcenter.