Bixias kontor invigt – 20 nya medarbetare

Torsdagen den 15 oktober invigdes Bixias nya försäljningscenter vid Stortorget i Nässjö.

Nu är Bixias nya, aktivitetsbaserade kontor invigt vid Stortorget i Nässjö. Många kom för att gratulera företaget, som i och med invigningen samlokaliserar sitt säljkontor till Nässjö från flera andra städer.
– Det här är en stor dag för oss på Bixia. Vi är jättestolta för att kunna inviga det här försäljningscentret idag. Vi har anställt nya medarbetare, vi har jobbat stenhårt med det här, vi har lyckats bygga upp en helt suverän arbetsmiljö med en jättefin, ny teknik. Och allt detta för att få förutsättningar att bedriva ett effektivt och modernt försäljningsarbete, sade Mikael Hansevi, vd Bixia.

Lokalerna är utformade så att medarbetarna inte är knutna till en viss arbetsplats. Istället omgrupperar man sig efter aktivitet eller kampanj. Allting är inrett för att skapa bästa möjliga förutsättningar för medarbetarna att trivas och lyckas.
– När man kommer hit på morgonen ska man känna att här finns energi, motivation, och man ska vilja vistas här och känna att ingenting är omöjligt. Vi har en väldigt bra kundbas i Bixia men vi behöver fler kunder och det kommer vi bland annat att kunna skaffa genom det här försäljningscentret, det är jag helt säker på, sade Hansevi.

Nöjda kunder hos Bixia

Kommunstyrelsens ordförande i Nässjö, Anci Magnusson, fick äran att ”klippa bandet” tillsammans med vd Mikael Hansevi – eller rättare sagt sätta i kontakten, vilket i praktiken var vad som gjordes. Anci Magnusson höll ett tal där hon välkomnade Bixia till Nässjö och passade på att dela en personlig erfarenhet hon haft av säljare från Bixia – en mycket positiv upplevelse där säljaren ringde för att sänka Magnussons kostnader.
– Samtalet avslutades och jag var jättenöjd. Det som hände det var att det byggdes en relation där och då som i det korta perspektivet gör att Bixia faktiskt förlorar lite pengar, men i det långa perspektivet ger det som varje företag vill ha – en långsiktig kund som betalar hela tiden. Det är hållbart och det är framtidsinriktat, sade Magnusson.

Bixia har 250 000 kunder i hela landet och ägs av nio energibolag, där Tekniska Verken i Linköping är huvudägare. Även Nässjö Affärsverk finns med bland ägarna. Till kontoret i Nässjö har ett 20-tal medarbetare nyanställts.

>>Mer om Bixia