Ceos och Nevotex vinner prestigefyllda priser

Vid Möbelriksdagen i Tranås blev Nevotex utsedd till Årets underleverantör och Ceos till Årets arbetsplats. Möbelriksdagen är en unik mötesplats för möbel- och inredningsbranschen, beslutsfattare och studenter där man firar, hyllar och uppmärksammar branschens personligheter och företag.

Här ser Lars Fritz från Nevotex ta emot priset Årets underleverantör. Foto: Interior Cluster Sweden

Niklas Frisk och Stefan Erlandsson från Ceos fick ta emot priset som Årets arbetsplats. Foto: Interior Cluster Sweden

Under kvällen den 21 mars uppmärksammades årets bästa företagsprestationer vid Möbelriksdagen i Tranås. Ceos, som är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ och finns i Forserum, fick ta emot priset som Årets arbetsplats. Vidare fick även Nevotex pris som Årets underleverantör. Nevotex är grossist av material till inrednings- och stoppmöbelindustrin. Just nu bygger de om och till sina lokaler vid Brogatan i Nässjö, den största investeringen Nevotex har gjort i sin drygt 130-åriga historia.

Så lyder motiveringen för Årets arbetsplats – CEOS

”Årets arbetsplats är konkurrenskraftig och lönsam vilket till stor del beror på det personliga engagemang som varje medarbetare bidrar med. I personalen mixas medarbetare som följt företaget i många år med nyare medarbetare som tillsammans skapar en dynamisk arbetsplats där alla jobbar mot samma mål.

Företaget skapar helhetslösningar genom att tidigt i sina projekt bestämma fokus tillsammans med kunder och leverantörer. Vare sig det gäller att ta fram små eller stora volymer har de en logistiklösning för omgående leverans till alla Sveriges hörn.

En framgångsfaktor för ett lönsamt inrednings- eller möbelprojekt är materialvalet.

Företaget har skapat sig en särställning på marknaden bland annat med en utställning i Stockholm där kunderna kan se de det breda sortimentet och företagets satsningar på nya material.”

Så lyder motiveringen för Årets underleverantör – Nevotex

”Årets underleverantör har gamla anor men är samtidigt innovativ, nyfiken och kreativ. Idag är företaget landets ledande grossist inom sitt område och har dessutom etablerat sig internationellt. För att bli ännu effektivare görs just nu den största investering någonsin, i form av ett om- och tillbyggnadsprojekt.

Företaget har tagit ett kliv upp i värdekedjan genom att erbjuda möbelindustrin ett komplett sortiment av både importerade och inhemska produkter, tillsammans med ett utvecklat och breddat sortiment för offentlig miljö. Det är en kompetent och affärsmässig underleverantör som agerar med kunder och leverantörer i fokus.”