Nytt co-working space i Nässjö

Vi på Nässjö Näringsliv jobbar för att ge dig som företagare så bra förutsättningar som möjligt att växa med din verksamhet. Därför har vi och Wilfast Förvaltning öppnat ett co-working space, ett flexibelt kontor där du får sitta tillsammans med andra.
Nytt co-working space i Nässjö, Rum 63

Rum63 är namnet på vårt nya coworking-space i Nässjö Business Park, som syns i bakgrunden. Peter Johansson, affärsutvecklare vid Nässjö Näringsliv, har varit ansvarig för att utveckla den nya ytan.

Nytt co-working space i Nässjö, Rum63

I Rum63 hyr du inte en bestämd plats, utan du får välja helt fritt var du vill sitta. Här får Emil Erixon, Sandra Jernberg och Muna Osman testa den nya ytan.

Nytt co-working space i Nässjö, Rum63

Förutom skrivbordsplatser finns även en soffhörna med en digital skärm. En perfekt plats för möten eller en paus. Eller varför inte arbeta här under dagen?

Nytt co-working space i Nässjö, Rum63

Det är med stor glädje som vi nu kan berätta att vi, i nära samarbete med Wilfast Förvaltning, har byggt ett co-working space i Nässjö Business Park. Coworking går ut på att man befinner sig i en levande kontorsmiljö där man delar samma utrymme med andra företag, vilket uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten.

– Med Rum63 vi vill skapa en plats för företagen att växa på, säger Peter Johansson, ansvarig för Rum63 och affärsutvecklare vid Nässjö Näringsliv AB. Ytan är perfekt för enmansföretag som inte vill sitta själva eller personer som veckopendlar och bara behöver en arbetsplats några dagar i veckan.

Del av kontorshotellets gemenskap

Rum63 finns i Nässjö Business Park på Industrigatan 42-44, ett kontorshotell som ägs av Wilfast Förvaltning. Utöver Rum63 driver vi även en företagsinkubator i parken där nyföretagare får sitta gratis de tre första månaderna i mån av plats för att komma igång med sina verksamheter.

– Vi har fem arbetsplatser fördelat på fyra kontorsrum speciellt för nyföretagare. En satsning som vi har i samarbete med Science Park i Jönköpings län. De som sitter i företagsinkubatorn och i Rum63 har fri tillgång till konferensrum och lunchrum med kök. Man är också en del av hela kontorshotellets gemenskap och aktiviteter, vilket gör att man får ett gediget nätverk, säger Peter Johansson.

Rum63 öppnades nyligen och är redan en arbetsplats för två personer. Om du vill veta mer om Rum63 eller företagsinkubatorn, kontakta Peter Johansson på 070-628 14 85 eller peter.johansson@nnab.se