Cirkuskonster på bensinmacken

På tisdag 12 maj kommer cirkus Scott till Preem och kör en minicirkus med fri entré.

20150505_preem

Preem i Nässjö är i gasen. Nyligen gick de ut med ett rabatterbjudande till Nässjö Näringsliv AB:s alla intressenter. På tisdag i nästa vecka tar de hit självaste Cirkus Scott för en ”minicirkus” på macken. Lindansare, trollkonstnärer, clowner och ansiktsmålare finns på plats i ett tält vid macken.
– Preem har slutit avtal med cirkus Scott så att vi säljer deras parkettbiljetter till rabatterat pris på stationerna. I det avtalet ingår möjligheten att köpa föreställningar på mackarna. Jag tyckte att det skulle vara roligt att testa på, så vi blir nummer två i Sverige att göra detta. Det är helt gratis för besökarna och cirkusen bjuder på popcorn, säger Robert Nordal, butikschef, Preem i Nässjö.

Cirkusen reser ner från den senaste föreställningen i Västerås för att underhålla Nässjöbor i alla åldrar. Det blir förstås inte en fullstor cirkus, utan en handfull underhållare som håller igång mellan klockan tre på eftermiddagen till åtta på kvällen.
– Det är skoj för det händer en hel del i år i Nässjö med våryran, cykelloppet och musikfestival. Det verkar vara lite mer fart än vanligt och det är kul att bidra till att det händer lite i staden, säger Robert Nordal.