Elsies lanserar webbtårtor

Elsies har lanserat en webbshop där man kan beställa tårtor för hämtning eller hemleverans – och ladda upp foton för bildtårtor.

20170531_elsies

Att internet är belamrat med cookies är knappast någon nyhet. Nu är det dags även för tårtor att ta plats på webben: Elsies konditori i Nässjö har börjat sälja tårtor via sin webbshop, vilket innebär att man kan beställa sin tårta med några klick och få den hemkörd om man önskar.
– Nu har det bara funnits i några dagar, men det har kommit in ett gäng beställningar. Det finns nu även en bilduppladdningsfunktion så att du kan få en bild tryckt på tårtan, säger Elsies vd Timmy Idebrant.

Inom kort kommer även smörgåstårtor och andra produkter att kunna beställas via Elsies webbplats. Teknofober behöver dock inte vara oroliga. Elsies tar förstås även fortsättningsvis emot beställningar per telefon på klassiskt vis.

Frukost- och lunchleverans till företag
Elsies har inlett ett frukost- och lunchsamarbete med ITAB, vilket innebär att personal där kan skriva upp sig på en lista och få frukost eller lunch utkörd. Kostnaden dras sedan på lönen. Timmy Idebrant berättar att fler företag är intresserade och att de kommer att erbjuda konceptet även till andra.
– Det är ett upplägg som är smidigt för alla parter, säger Idebrant.

Elsies webbshop finner du på elsies.se/tartor


Elsie’s har 25% rabatt på frukostmackor till NNAB:s intressentföretag. >>Gå till erbjudandet