Freys Hotels fyller 25 år

Freys Hotels i Stockholm med Freys och Lilla Rådmannen firar 25-årsjubileum i maj. Nya satsningar pågår hela tiden. Annkristin Åsbrink som arbetar med marknadsföringen berättar.

Flera nyheter är på gång hos Freys Hotels med systerhotellet Lilla Rådmannen i Stockholm. Intressenterna i Nässjö Näringsliv AB har generösa rabatter. Läs mer om detta här erbjudanden.

I maj firar Freys, som utöver två hotell också har limousinservice och resebyrå, 25-årsjubileum. Det kommer inte att gå obemärkt förbi.

Systerhotellet Lilla Rådmannen, vid Rådmansgatan 67, nära Odenplan har nyrenoverats och försetts med förnämliga konferenslokaler. Samtidigt har hotelldirektören Annika Tell startat Freys Health Academy. Här kan man komma i kontakt med samtals- och psykoterapeuter, naprapat, få massage och slappna av i ett rum med ljusterapi samt få utbildning i stresshantering.

Företagen har en lång historia, från häst till limouisine- till hotellverksamhet.Freys gör riktade insatser för att stödja barn och andra områden med särskilda behov.

För mer information www.freyshotels.com