Kyl & Energiteknik öppnar supportlinje för Nässjö

Sävsjöföretaget Kyl & Energiteknik vänder sig nu till Nässjö i form av en supportlinje.
Anders Ahlqvist, ägare till Kyl & Energiteknik, ser marknadspotential och ett gott företagsklimat i Nässjö.

Det finns marknadspotential i Nässjö, menar Kyl och Energiteknik. Det ett år unga företaget som fokuserar på energieffektivisering, installerar och ger service av kyl- och värmepumpsanläggningar har nu öppnat en supportlinje för kundmarknaden i Nässjö. Numret har Nässjös lokala anknytning, vilket är 0380 – 122 00. Huvudkontoret har de i Sävsjö.
– Anledningen till att vi vänder oss till Nässjö är för att vi ser ett behov av våra tjänster där, framförallt inom energieffektivisering, men även service och installation, säger Anders Ahlqvist, ägare på Kyl och Energiteknik.

Anders fortsätter att berätta att de ser ett gott företagsklimat i Nässjö och att de kunder som har anlitat dem än så länge har varit mycket trevliga. Han har arbetat med kyla sedan slutet på 90-talet och hans affärsidé bygger på att tillgodose varje kunds unika behov och önskemål.
– Vi ser det som en utmaning att hela tiden överträffa kundernas förväntningar. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer som bygger på förtroende och tillit till oss som leverantör, avslutar Anders.

Kyl & Energiteknik har ett stort fokus på miljön. Deras mål är att sänka energianvändningen hos företag och hjälpa de att ta tillvara på energin på ett effektivt sätt.

För mer information kylenergiteknik.se