Logistic Park Conference en succé

”Mycket bra”, var det samlade omdömet om konferensen där internationella talare inspirerade till företagsutveckling.

20131113_logistic_park_conference

Under tisdagen samlades ett 60-tal företagsrepresentanter för att lyssna till tunga experter inom området Supply Chain Management på Träcentrum i Nässjö. De internationella talarna bidrog med erfarenheter från bland annat Toyota, Lego och de amerikanska specialstyrkorna. Det var Logistic Park Conference som arrangerades som startskott för det 100 företag stora klustret med fokus på logistikintensiva verksamheter.

Besökarnas sammantagna utvärdering av talarna.
Besökarnas sammantagna utvärdering av talarna.

En utvärdering av dagen visar att 91% ansåg att initiativet till konferensen var ”mycket bra”, medan resterande 9% ansåg att initiativet var ”bra”. Även de individuella talarna utvärderades enligt skalan ”dålig”, ”mindre bra”, ”bra”, samt ”mycket bra”. Sammantaget gavs för talarna svaret ”mycket bra” i 49 % och ”bra” i 43 % av fallen.

Besökarnas åsikt om initiativet till Logistic Park Conference.
Besökarnas åsikt om initiativet till Logistic Park Conference.

– Vi är otroligt nöjda med dagen och framförallt är deltagarna nöjda. Vi har fått en fördjupad förståelse för såväl vikten av innovation och hur man arbetar smartare med sina flöden, säger Leyla Is, konceptansvarig för Logistic Park Nässjö.

Talarna, utöver Leyla Is och Claes Johansson för Nässjö Näringsliv, inkluderade:
Art Smalley, Lean Leadership Academy, Sam McPherson, Lean Leadership Academy, John Vellema, TWI Institute Denmark, Christian Obbæker Hansen, Effektivitet.dk, samt Jörgen Eriksson, Bearing Consulting.

Under onsdagen har ett antal av företagen valt att fördjupa sig i en workshop med de amerikanska experterna från Lean Leadership Academy.

Se bilder från konferensen: