Glimstedts sänker trösklar

Sedan Glimstedts Advokatbyrå etablerade sig i Nässjö har de bit för bit blivit ett namn på folks läppar.

Det fanns en tid då det kändes lite smått dramatiskt och väldigt högtidligt att kontakta en advokat. Den tiden är förbi. I varje fall påpekar Advokat Jennie Eklund vid Glimstedts advokatbyrå den saken med skärpa.

Det var i oktober som Glimstedts advokatbyrå inrättade kontor på Rådhusgatan 30 i Nässjö. Jennie Eklund är en av de advokater som delar sin tid mellan kontoren i Nässjö och Jönköping. Hon vill gärna avdramatisera det här med att ”kontakta advokaten”. Själv jobbar Jennie Eklund med saker som avtalsrätt eller entreprenadrätt, för att ta några exempel. Ibland får man av naturliga skäl rycka in och hantera fordringsärenden.

Glimstedts jobbar över hela höglandet med Nässjö som bas. Placeringen kändes helt rätt mellan Jönköping och Nässjö. Man når i princip sina kunder på höglandet inom någon halvtimma.

Jennie med familj bor i Måletorp, tre km från Forserum. Inte helt oväntat har hon mycket gott att säga om samhället. Man trivs med närheten både mellan människor och natur.
– Plus läget. För mig är det perfekt att bo i ett litet samhälle där folk hälsar på varandra. En fin uppväxtmiljö för barnen, med ett bra föreningsliv och många fina företag.