Grand Hotel Garden i Malmö – cityläge och goda resurser

Grand Hotel Garden vid Baltzargatan 20 i Malmö är samarbetspartner med NNAB, vilket betyder att NNAB-intressenter erbjuds ett mycket förmånligt pris. Kolla prislistan bland våra erbjudanden. Hotellet är centralt beläget, har 170 trivsamt inredda rum, och flera konferenslokaler. Vi träffar säljaren Frida Hjortronsteen, som tveklöst brinner för sin uppgift.
-Vi är mycket måna om att skapa en personlig atmosfär för våra gäster. Det gäller såväl bemötande som hur hotellet som helhet fungerar.

Hotellet, som startade 1958, ingår i Rasta-gruppen och övertogs under fjolåret. Efter en omfattande renovering där man målat om, rivit väggar, bytt textilier så har man ändå lyckats behålla en del av den gamla, genuina atmosfären. Exempelvis den härliga inbjudande takterrassen. Om konferens- och parkeringsmöjligheter, gym och bastu och andra finesser kan man ta del av på www.grandhotelgarden.se

I bifogad intervju med säljaren Frida Hjortronsteen betonar hon gärna att hotellet har en historia och en charm, som man vill ta till vara på. Det är ingen om att dessa goda avsikter har lyckats. Beläggningen på Grand Hotel Garden i Malmö är mycket god.
[nggallery id=39]

Se intervjun med Frida Hjortronsteen: