Kvalitet ska prägla ny restaurang

En ny restaurang ser dagens ljus i Nässjö. Kvalitet på maten och kvällsunderhållning kommer att vara centrala för Tonic.

Italienskt, franskt och svenskt. Det är vad som kommer att finnas på menyn på Tonic, restaurangen på Rådhusgatan i Nässjö som öppnar på måndag 28 maj. Bakom restaurangen ligger Ankido Marko, som varit i branschen sedan 1996.
– Vår tanke är att restaurangen ska passa alla åldrar. För oss är det viktigt att ge bra service och ha god kommunikation med kunderna, säger han.

Till sommaren är förhoppningen att inte minst uteserveringen kommer att dra folk. Tillsammans med loungemusik och karaoke tror Ankido Marko att Tonic kommer att vara ett skönt alternativ till dunka-dunka-ställen. Det kommer att vara en bar där man kan samtala utan att ropa till varandra.
– Vi kommer nog att köra karaokebar varje helg. Men något som jag har upptäckt som nöjesarrangör är att man inte får dra ut på karaoken för länge så att folk tröttnar. Och sedan gäller det att lyssna in vad våra gäster säger. Det finns säkert jättebra idéer som man själv har missat.

Kommunikation, med andra ord, är a och o när man vill öppna restaurang i Nässjö.


Se Tonics menyer:
[nggallery id=40]