Gullbergs satsar vidare i Nässjö

Gullbergs har en säljare på plats i Nässjö efter att butiken stängdes vid årsskiftet.
Nässjö Näringsliv AB:s Peter Johansson välkomnar Joakim Svensson och Gullbergs till Nässjö.

Det är få företag inom kontorsmaterial som har den historiska förankring som Gullbergs har. Med början redan 1936 som en enkel pappershandel i Ängelholm har företaget blivit ett tungt nationellt namn att räkna med, med 230 anställda och en omsättning på en halv miljard. En säljare finns nu på plats i Nässjö.
– Även om vi har lagt ner butiken så har Nässjö lika stort fokus för oss som tidigare. Vår målsättning är att det inte ska behöva vara någon skillnad för kunden. Det viktigaste är att kunderna har en kontaktperson att vända sig till, säger Joakim Svensson, regional försäljningschef i Småland.

Den kontaktpersonen heter även han Joachim, närmare bestämt Joachim Krohn. Efter att ha varit baserad i Jönköping utgår han nu från Nässjö.

Gullbergs ser sig som ett företag med lokalt engagemang, redo att gå den extra milen för kunden. Vad kan man då vänta sig från Gullbergs i Nässjö?
– I allt vi gör vill vi vara personliga. Det genomsyrar både reklamutskick – där våra egna medarbetare alltid figurerar på bilderna – till kundsupport, där man aldrig hamnar i någon röstbrevlåda. Vi vill att både vi och kunden ska vinna på att ha oss som leverantör, säger Joakim Svensson.

Gullbergs har 22 butiker i 21 städer och verkar inom tre områden: yrkeskläder, dokumenthantering och kontorsmaterial.