Stor samverkan bakom Coverfestival

För tredje året i rad arrangerar Hotell Högland Coverfestivalen. Fortfarande finns det möjlighet för företag att bli delaktiga.

Årets upplaga av Coverfestivalen förväntas överträffa föregående års satsningar, inte minst tack vare fler och större artister.
– Samtidigt som vi har tagit in stora artister utifrån är det viktigt att lyfta fram den lokala musiknäringen. Tre fjärdedelar av de artister som uppträder är lokala. Det finns så duktiga musiker här, det är viktigt att vi gynnar dem, säger Torgny Gunnarsson, vd för Hotell Högland.

Torgny Gunnarsson

På fredag-lördag 15-16 juni står de lokala banden tillsammans med digniteter som Michael Monroe Band och Top Cats på 6 olika scener. På torsdagen (14 juni) anordnas en sponsorträff för alla företag som hjälpt till att göra festivalen möjlig.
– Det är viktigt att ha samverkan i ett litet samhälle, att företagare och kommun håller ihop och att man stödjer varandra på olika sätt, säger Torgny Gunnarsson.

Hotell Högland ansvarar för arrangemanget med Nässjö kommun som medarrangör, men även andra aktörer är inblandade. Inte mindre än fyra restauranger kommer att närvara med varsitt tält på området. På dagtid lördag 15 juni står kommunen för arrangemanget, där aktiviteter för hela familjen erbjuds.

Vill ditt företag medverka? Kontakta Niclas Lundgren: 070-521 31 06, eller epost: niclas@hogland.se

 >>Läs mer på coverfestivalen.se

Bilder av coverfestivalen:

[nggallery id=41]