Hall of fame-band till Hotell Högland

Musikerelit till Hotell Högland när det vankas julbord.

Stjärnkonstellationen The Cadillac Band kommer att underhålla när Hotell Högland bjuder in till julbord. Tunga hitskapare som Janne Lucas, Little Gerhard, Tommy Blom (Tages) samt Gert Lengstrand (Streaplers) uppträder. Dessutom kommer en professionell Elvis-imitatör att leverera Elvismusik.
– Från Hotell Höglands sida är detta det största som hänt i musikväg, i alla fall så långt jag kan minnas, säger Jessica Lindberg, marknadschef på hotellet.

I december gör bandet sex julbordsshower i Nässjö, plus en specialföreställning på nyårsafton.
– Det blir en totalupplevelse – mat, underhållning och hela baletten. Med dessa artister har vi total leveransgaranti att erbjuda musikälskaren, säger Jessica Lindberg.

Bandet själva är övertygade om att det kommer att bli succé.
– Vi har gjort 500 shower tillsammans och det har aldrig varit så att folk inte varit nöjda, säger Ulf Nilsson, bandets trumslagare samt kapellmästare.

Under de åren har bandet turnerat med bland andra BB Cunningham (Jerry Lee Lewis originalband) och kompat svenska storheter som Siw Malmkvist och Tommy Körberg. 2009 valdes bandet in i The International Rockabilly Hall of Fame i Jackson, Tenessee. Efter att ha turnerat hela världen runt kan man fråga sig hur stort det egentligen är att spela i Nässjö.
– Det smäller lika högt att vara i Nässjö som var som helst annars. Det är fantastiskt att turnera i Sverige, säger gitarrist OA Larsson.

Läs mer om Hotell Höglands Jul- och nyårserbjudande