”Har vi sagt att det är klart – då är det också klart”

Fransson & Nordh Byggnads AB i Stockaryd är ett av de husföretag som är med på eventet Fantastiska Forserum lördagen den 29 augusti.
Richard Nordh garanterar att både priset och leveranstiden håller.
Richard Nordh garanterar att både priset och leveranstiden håller.

Richard Nord, VD på Fransson & Nordh Byggnads AB i Stockaryd som är ett av de husföretag som är med på eventet Fantastiska Forserum lördagen den 29 augusti. Företaget bygger villor såväl i lösvirke som prefabricerade och garanterar alltid fast pris och alltid leverans vid det datum man har lovat.
– Vi har flera exempel där våra kunder har kunnat bygga hus som gjort det möjligt att bo betydligt billigare än i lägenhet. Så då tycker vi valet borde vara enkelt. I all synnerhet om man har barn.

Fransson & Nordh har funnits som byggnadsbolag sedan 1968 och är välkända i Småland och på Öland. Man har byggt väldigt många hus och strävar efter att göra goda lösningar för kunder som vill ha såväl sitt första som sitt sista boende.

När Richard Nord får frågan om han har allt från slott till koja att visa upp vid arrangemanget i Forserum påtalar han att ”vi börjar med en koja, sedan kan man precis vad man vill, men avsikten är att hitta det mest kostnadseffektiva och optimala”.