Henrik Krutzén ny bankchef

Henrik Krutzén är Swedbanks nye bankchef. Sedan sitt tillträde i början av april har han hunnit göra ett betydande antal företagsbesök i hela kommunen. Han känner stor inspiration inför uppgiften och tänker fortsätta att ”slipa på diamanten”.

I början av april tillträdde Henrik Krutzén posten som ny chef hos Swedbank i Nässjö. Han kom närmast från Tranås och har tidigare jobbat i såväl Motala som Linköping. 15 år har denne 40-åring hunnit med i Swedbank och trivs alldeles utmärkt.
– Jag uppskattar att jobba i lite mindre kommuner. Här kan vi verkligen göra skillnad. Vi försöker lyssna på våra kunder och ge dem det där lilla extra, säger han.

Henrik har redan hunnit besöka ett flertal företag runt om i kommunen.
– Det är ju bland det bästa med det här jobbet.

Swedbank och Sparbanksstiftelsen Alfa är med och satsar på arrangemanget Fantastiska Forserum lördagen den 29 augusti.
– Det känns mycket meningsfullt att vara med och satsa. Nässjö är ju så mycket mer än bara tätorten. Forserum är ju ett utmärkt exempel på livskraftiga företag som växer och utvecklas och årets företagare kommer ju därifrån. Det verkar också vara ett fint ställe att bo på, säger han.

Henrik är inspirerad över att komma till en bank där han påpekar att hans medarbetare gjort ett fantastiskt arbete. Så han håller med om – med glimten i ögat – att det är bara till att fortsätta och ”slipa på diamanten”.