Hotell Högland räddar helgen för ”mogna”

Nu utökas utbudet för 30+ på Hotell Högland enligt gästernas önskemål.

20130214_hogland

Hotell Högland är det självklara utestället för 18-20-åringar i Nässjö. Konceptet Whitebar har gjort att allt fler stannar i Nässjö för att festa istället för att fara till Jönköping. Men hur är det för alla 30-plussare? För att komplettera det populära Covernight Club med livemusik kör nu Hotell Högland igång nöjeskonceptet Vinyl.
– Vi vill förbättra fredagsnöjet på Högland. Vi kommer att bygga en speciell bardisk där en diskjockey ska underhålla från klockan 19 till cirka 22. Christer Smedberg, en erfaren discjockey och radiopratare, kommer att hålla i det. Vill man lyssna på en gammal låt kan man önska och få höra den på riktig vinyl. Därefter blir det discomusik från scenen, kända låtar från framförallt 80- och 90-talet, säger Eldar Dervisic, restaurangchef på hotellet.

Vinyl kör igång på fredag 1 mars och från och med dess kommer man att köra konceptet en gång i månaden. Även Covernight Club kommer att fortsätta äga rum en gång i månaden så att det blir två fredagar Whitebar och två fredagar för den mognare publiken varje månad.
– Gästerna själva har sagt att de vill dansa disco, det vill säga de som kommer hit vanliga covernightkvällar och uppskattar det upplägget men som också vill ha tillfälle att dansa. Det är tack vare gästerna som vi finns. Inom nöje, hotell och restaurang är det extra viktigt att alltid ha gästen i fokus och att lyssna, speciellt i ett litet samhälle som det här, säger Eldar Dervisic.

Hotell Högland fortsätter i vanlig ordning med After Work från kl. 16.00 på fredagar, varpå de som önskar kan stanna kvar och dansa till äkta vinylplattor.

Vinyls hemsida
Covernight Clubs hemsida