Infraservice och Sandstedt El nu på samma plats

Gör som Sandstedt El och Infraservice Scandinavian – hitta hyresgäster och lediga lokaler i Nässjö Näringsliv AB:s fastighetsregister.

20141110_infraservice

Patrik Sandstedt hade några lediga lokaler på nedervåningen i Sandstedt Els fastighet efter att Arnab gått ihop med Byggkompaniet. Lite mer liv och rörelse, lampor och gardiner, lite fler bilar på parkeringen vore trevligt, tänkte Sandstedt och tipsade Nässjö Näringsliv AB om sina lokaler.

Samtidigt drev Joakim Stenqvist och Sofia Lind Infraservice Scandinavian AB från Nässjö Business Park och var på jakt efter större kontorslokaler.
– Vi fick nys om fastigheten via Nässjö Näringslivs lokalregister. När vi åkte förbi här en kväll fick vi för oss att titta in. Vi fick en visning och bestämde oss direkt, säger Joakim Stenqvist.

Nu sitter Infraservice Scandinavian AB i samma byggnad som Sandstedt El och söker ytterligare tre medarbetare – ekonomiansvarig, signalchef och säkerhetschef. Med tillgång till ett mindre kall- och varmlager är lokalerna idealiska för företagets verksamhet.
– Det här är perfekt. Det är lätt att hitta hit och lokalerna är optimala. Vi har plockat in all kontorsutrustning från Nässjöbaserade Ergoline, säger Joakim Stenqvist.
– Dessutom är Patrik en väldigt aktiv och närvarande hyresvärd, säger Sofia Lind.

Även Sandstedt El tycker att inflyttningen har gett deras eget företag ett lyft.
– För mig är det viktigt att det är liv och rörelse i lokalerna, att det lyser i fönstren och så vidare. Även min verksamhet blir mer levande i och med detta, säger Patrik Sandstedt.

Infraservice Scandinavian AB är järnvägsbranschens samordnande kompetens- och resurspool. Sandstedt El erbjuder alla typer av installationer inom El och finns förutom i Nässjö även i Jönköping och Habo.


Om du har tillgång till lokaler som du vill hyra ut, hör av dig till info@nnab.se så lägger vi ut dem i vårt register på webben.

Besök Nässjö Näringsliv AB:s lokalregister