Innovation 360 Group öppnar kontor i Washington DC

Nässjö Näringsliv AB:s samarbetspartner Innovation 360 Group öppnar kontor i Washington DC.

Nässjö Näringsliv AB:s samarbetspartner Innovation 360 Group öppnar kontor i Washington DC.
– Framtiden tillhör Innovatörerna. Nyckeln till hållbar innovation är förmågan att snabbt och exakt fånga upp idéer, de intellektuella tillgångar organisationen har och sedan systematiskt använda de som driver företagets värde, säger Magnus Penker, VD.

Det omedelbara målet är att sälja och marknadsföra det ledande svenska innovationssystemet InnoSurvey™ för mätning, analys och rådgivning kring innovation- och innovationsutveckling för företag, regioner och myndigheter. Nässjö Näringsliv AB var den första samarbetspartnern i landet kring InnoSurvey™ och har i sin organisation så kallade ”Licensed Practitioners” av verktyget.

Rekrytering till kontoret, som ligger i UberOffice-anläggningen i Tysons, har börjat med tillkännagivandet att Rick Pfautz, tidigare hög chef inom amerikanska flygvapnet och innovationsexpert, kommer att leda expansionen.
– Ricks erfarenhet av USA: s regering och industri, kompletterat med hans projektledarbakgrund och framgång som säljledare för Fortune 500-företag, kommer att hjälpa till att driva tillväxten vi förväntar oss, säger Jens Nilsson, internationell chef på Stockholmskontoret. Flera mycket kvalificerade USA-baserade konsulter med olika bakgrund är nu i samtal med Innovation360 Group om den fortsatta expansionen.