JSC återigen en av Sveriges bästa arbetsplatser

JSC knep en femteplats vid årets gala för Sveriges bästa arbetsplatser. Genom att för femte året i rad finnas med på topplistan, hamnade de i Hall of Fame hos organisationen Great Place to Work, som ligger bakom den årliga rankingen.

jsc_greatplacetowork

Den 16 mars samlades Sveriges bästa arbetsplatser på Cirkus i Stockholm för att ta emot pris när Great Place to Work anordnade den årliga galan. JSC IT-partner placerade sig på en femteplats på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och fick ta emot pris för sitt arbete med att skapa en bra arbetsplats.

De fick även en plats i Hall of fame för att de för femte året i rad tog sig in på topplistan. Det är medarbetarnas motivation, tillit och nöjdhet som speglar resultatet i den oberoende undersökningen som organisationen Great Place to Work gör.
– Att få ta emot detta fina pris och för femte året i rad hamna på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser ser vi som ett skönt kvitto på att vi har klarat vår tillväxt med bibehållna värderingar och med medarbetaren i fokus. Det gäller att ta vara på kraften och engagemanget hos varje medarbetare samt möta behoven i olika livssituationer för att få ihop arbete och fritid, säger Petter Jacobs, ansvarig för företagets värderingsarbete.

Rankingen bygger på ett frivilligt deltagande och resultaten baseras på en oberoende skattning av medarbetarnas uppfattning om den egna arbetsgivaren.