JSC en av Sveriges bästa arbetsplatser – igen

JSC IT-partner har för sjätte året i rad tagit sig in på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser – denna gång i klassen medelstora företag. ”Skönt kvitto på att vi har klarat vår tillväxt med bibehållna värderingar och med medarbetaren i fokus”, säger delägaren Petter Jacobs.

20170329_JSC

Den 28 mars samlades flera av Sveriges bästa arbetsplatser på Cirkus i Stockholm för att ta emot pris när Great Place to Work anordnade den årliga galan. JSC IT-partner placerade sig på 8:e plats på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och fick ta emot pris för sitt arbete med att skapa en bra arbetsplats. Det är medarbetarnas engagemang, tillit och nöjdhet som speglar resultatet i den oberoende undersökningen som organisationen ”Great place to work” gör.
– Att få ta emot detta fina pris och för sjätte året i rad hamna på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser ser vi som ett skönt kvitto på att vi har klarat vår tillväxt med bibehållna värderingar och med medarbetaren i fokus. Det gäller att ta vara på kraften och engagemanget hos varje medarbetare samt möta behoven i olika livssituationer för att få ihop arbete och fritid, säger Petter Jacobs, delägare JSC.

JSC har under de senaste åren haft en stark tillväxtfas. På två år har man gått från 35 till 65 medarbetare.
– Det innebar att vi har gått från klassen för små organisationer till medelstora organisationer, vilket är en klass med större konkurrens. Därför känns det extra kul att åter igen tar oss in på topplistan, säger Petter Jacobs.

JSC-medarbetare på Cirkus i Stockholm tog emot utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser.
JSC-medarbetare på Cirkus i Stockholm tog emot utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

JSC har också en hedersplats i Great Place to Works ”Hall of Fame” för prestationen att över 5 år i rad tagit sig in på topplistan. Rankingen bygger på ett frivilligt deltagande och resultaten baseras på en oberoende skattning av medarbetarnas uppfattning om den egna arbetsgivaren.

Organisationen ”Great place to work” är verksam i många olika länder. Globalt baseras undersökningen på årliga studier av 10 miljoner medarbetare i 50 länder.