JSC it-partner är landets fjärde bästa arbetsplats

JSC it-partners framgångsrika arbete med att skapa en bra arbetsplats ger utslag i oberoende mätningar. För fjärde året i rad hamnade de på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser när organisationen Great Place to Work delade ut pris vid en gala i Stockholm.
Petter Jacobs och medarbetare firar priset som Sveriges fjärde bästa arbetsplats i Berns Salonger.
Petter Jacobs och medarbetare firar priset som Sveriges fjärde bästa arbetsplats i Berns Salonger.

Den 19 mars samlades flera av Sveriges bästa arbetsplatser på Berns Salonger för att ta emot pris när Great Place to Work anordnade den årliga galan. JSC IT-partner från Nässjö klättrade på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och fick ta emot 4:e-pris för sitt arbete med att skapa en bra arbetsplats. Det är medarbetarnas motivation, tillit och nöjdhet som speglar resultatet i den oberoende undersökningen som organisationen ”Great place to work” gör.
– Att få ta emot detta fina pris och för fjärde året i rad hamna på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser ser vi som ett skönt kvitto på att vi har klarat vår tillväxt med bibehållna värderingar och med medarbetaren i fokus. Det gäller att ta vara på kraften och engagemanget hos varje medarbetare samt möta behoven i olika livssituationer för att få ihop arbete och fritid, säger Petter Jacobs, ansvarig för företagets värderingsarbete.

Rankingen bygger på ett frivilligt deltagande och resultaten baseras på en oberoende skattning av personalens uppfattning om den egna arbetsgivaren.

Läs Nässjö Näringsliv AB:s tidigare intervju med Petter Jacobs om JSC:s framgångsrika arbete med att skapa en god arbetsplats: ”Det nya arbetslivet: JSC snart in i nya lokaler”