Innovationsexpert och kulturcoach till konferens 17 maj

Östersunds FK:s kulturcoach Karin Wahlén, innovationsexperten Magnus Penker och Networks grundare Lee Saville kommer när Growkomp arrangerar konferens.

Vad har Östersunds FK:s framgångar på fotbollsplanen och socialt arbete för romer i Rumänien gemensamt med tillverkande företags utveckling i Vaggeryd, Nässjö, Sävsjö och Jönköping? Svaret får du på Growkomps spridningskonferens den 17 maj på Hooks Herrgård.

Growkomp är ett projekt finansierat av Europeiska Socialfonden. Sedan 2016 har man haft uppdraget att bidra till en ökad tillväxt och konkurrenskraft för 21 industriföretag i Nässjö, Sävsjö, Vaggeryd och Jönköping. Nu avslutas projektet med konferens där man får ta del av satsningen och även lyssna till tunga talare som: Magnus Penker, om vad som gör bolag till framgångsrika och attraktiva arbetsgivare och varför vissa är mer innovativa än andra. Lee Saville, om arbetet med socialt ansvarstagande till stöd för romernas utveckling i Rumänien, och Karin Wahlén, berättar framgångssagan om ett av Sveriges mest mångkulturella fotbollslag – Östersunds FK.

>> Läs mer om konferensen