Kontakt Nässjö arrangerade mässa

Nätverket som skapar nya affärsrelationer med varandras kontakter, anordnade mässa hos Atteviks. ”Jag hoppas att detta blir ett återkommande event”, säger en av medlemmarna.

20170911_kontaktn2_artikel

Den 12 september minglade ett fyrtiotal personer runt bland utställare i Atteviks lokaler i Nässjö. Utställare var medlemmar från Kontakt Nässjö. Inbjudna var personer som nätverksmedlemmarna själva kände. Varje medlem skulle bjuda in minst två personer till mässan. Detta för att skapa nya affärsrelationer med varandras kontakter – som också är syftet med nätverket.
– Jag är väldigt nöjd med mässan, och jag hoppas att de andra medlemmarna i nätverket håller med mig. Det här är ett jättebra sätt för oss att skapa fler affärer med hjälp av varandra, säger Per Ottosson, ordförande i Kontakt Nässjö.

Redan klockan halv åtta på morgonen var mässan i full gång. Det bjöds bland annat på frukost och godsaker. Per Ottosson hälsade alla välkomna klockan åtta och därefter tog Björn Runfeldt, försäljningschef för Atteviks, över mikrofonen och berättade kort om Atteviks historia och framtidens bilar. Lite senare höll även Peter Johansson, affärsutvecklare hos Nässjö Näringsliv AB, tal om Nässjös framtid. Han konstaterade att Nässjö är i stark tillväxt och att ett flertal etableringsprojekt är igång i närheten av Atteviks.

Skapat mässan tillsammans

Konferencier under dagen var Elin Abrahamsson, medlem i Kontakt Nässjö. Tillsammans med sin syster Tina Abrahamsson driver de företaget Kulissmakarna – ett eventbolag. Både Tina och Elin satt med i projektgruppen för mässan och de berättar att man har tagit vara på nätverkets olika kompetenser för att skapa den här dagen.
– Till exempel har ju jag och Tina lett projektet. Vi jobbar med att arrangera event, så det föll naturligt att vi fick den här rollen. Ett annat exempel på hur vi har gynnat nätverkets kompetenser är Stema Print. De har hjälpt till med trycksakerna till mässan, säger Elin Abrahamsson.

Precis som Per Ottosson, är Tina och Elin väldigt nöjda med dagen.
– Jag hoppas att detta blir ett återkommande event, avslutar Tina Abrahamsson.

20170911_kontaktn1_artikel 20170911_kontaktn3_artikel 20170911_kontaktn4_artikel 20170911_kontaktn5_artikel 20170911_kontaktn6_Artikel 20170911_kontaktn7_artikel 20170911_kontaktn8_Artikel 20170911_kontaktn9_artikel