Kontorslandskapet bakom Rustas huvudkontor

Kontorslandskapet – Höglandets kluster av möbelföretag för offentlig miljö – har levererat inredning när Rustas huvudkontor flyttade in i nya lokaler.

När Rusta inreder nytt huvudkontor i Upplands Väsby är det möbler från Kontorslandskapet som gäller. Utan att göra avkall på Rustas profil och färgspråk är kontoret nu ett levande showroom för tre av Kontorslandskapets leverantörer. Louise Ekesiöö, som är ansvarig för Rustakontoret, har varit med och dragit i trådarna.
– Vi har blivit väldigt väl bemötta. Vi tittade naturligtvis på flera olika leverantörer när vi gjorde upphandlingen av möbler, men vi valde framförallt Ragnars som den stora leverantören av skåp och skrivbord, säger hon.

Tillsammans med Ragnars har de kunnat få anpassade möbler med detaljer i den typiskt Rusta-gula färgen. Med bland annat loungemöbler från Swedese och kontorsstolar från Scandinavian Business Seating har Rustas huvudkontor präglats av Kontorslandskapets leverantörer på alla områden.
– Vi har provat andra leverantörer när det gäller kontorsstolar men tycker att RH-stolen är i särklass den bästa, avslutar Louise Ekesiöö.

>>Läs mer om Kontorslandskapet 

Se intervjun med Louise Ekesiöö:


Se bilder från Rustas huvudkontor
[nggallery id=51]