Välkända kedjor vill till Nässjö

Flera butikskedjor vill etablera sig i Nässjö och söker nu butiksägare för elektronik-, kosmetik- och inredningsbutiker.
Såhär kan gallerian Loket komma att se ut när butikerna är på plats.

För shoppingglada Nässjöbor finns det anledning att se ljust på framtiden. Ett antal butikskedjor ser positivt på att etablera sig i staden. Tre olika kedjor letar nu efter personer som kan tänka sig att driva deras respektive butiker i Gallerian Loket.
– Det viktiga är att man är en skicklig entreprenör och har en del erfarenhet av att arbeta i butik. Att driva någon av de här butikerna innebär även att man gör en satsning rent ekonomiskt, säger Marcus Wårdmark, handelsplatsutvecklare på Nässjö Näringsliv AB.

De tre företagen representerar tre helt skilda men för Nässjö lika välkomna nischer: kosmetik, inredning och elektronik. Samtal förs även med ett ytterligare antal butikskedjor inom flera olika segment och förhoppningen är att Gallerian Loket, där nu Lindex, H&M och Apoteket AB huserar, ska fyllas av totalt ett dussin olika butiker.
– Vi är i behov av att hitta personer som önskar driva butik i en ny, fräsch galleria. Vi välkomnar givetvis att folk hör sig för i sina bekantskapskretsar om ett sådant intresse finns. Då är de varmt välkomna att höra av sig till mig för vidare diskussioner, säger Marcus Wårdmark.

Är du intresserad av att driva butik? Ring Marcus Wårdmark på 070-510 03 31.