KPMG firar med toppföreläsare och buffé

KPMG bjuder in sina kunder och samarbetspartners till inspirationsföreläsning och mingel på fredagen den 25 oktober.

KPMG

För att fira samgåendet med före detta Nässjö Ekonomihus bjuder KPMG in sina kunder och samarbetspartners till en inspirationsföreläsning och mingel på fredagen den 25 oktober. Det är ingen mindre än Mikael Alerup, VD för Astrid Lindgrens Värld som kommer att föreläsa om temaparkens spännande resa.
– Vi vill bjuda på något intressant. Tanken är att det ska ge våra kunder och oss inspiration till hur man driver sitt företag mot vinst och på ett roligare sätt. Det ska ge våra kunder en liten kick, säger Kent Ekenmo, kontorschef för KPMG Höglandet.

Föreläsningen äger rum på Hotell Högland, men After Work, buffé och mingel blir det på KPMG:s kontor.
– Det handlar om att folk ska kunna lära känna varandra. Kunder från ”gamla” KPMG ska lära känna nya KPMG-gänget och tvärtom, säger Kent Ekenmo.

I månadsskiftet september-oktober flyttade gänget från före detta Ekonomihuset in i KPMG:s utbyggda lokaler. 11 medarbetare blev plötsligt 21, efter att i åtta månader ha varit samma företag men i skilda lokaler. Mycket smidigare, får man förmoda?
– Ja, alla ser väldigt positivt på detta. Det är väldigt roligt, det är som att få ett helt nytt jobb med nya arbetskamrater, fast man är ett helt gäng som gör det samtidigt. Vi ser väldigt hög kompetens på det här kontoret i och med alla olika bakgrunder. Vi har dessutom tillgång till en skattejurist, Thomas Grunditz, som sitter här emellanåt när vi behöver den specialistkompetensen.

KPMG Höglandet har kontor även i Sävsjö, Eksjö och Vetlanda.

Om du har fått KPMG:s inbjudan – glöm inte att anmäla dig senast 8 oktober: nassjo@kpmg.se