Mässa anordnas för att fira Nässjös jubileumsår

I år fyller Nässjö stad 100 år och detta vill Nässjö Näringsliv AB fira med en näringslivsmässa. Mässans syfte är att visa bredden på näringslivet.
Från vänster Mladen Brtan, tekniker,  Mattias Stennert, delägare, Henrik Björkman, delägare och Richard Ritheim, delägare.
Imorse gick Haidi Lindqwist, Claes Johansson och Anne Almström ut med nyheten om Näringslivsmässan i en presskonferens.

Den 3 oktober anordnar Nässjö Näringsliv AB en näringslivsmässa. Detta för att fira att Nässjö fyller 100 år. Mässan kommer att anordnas på Pigalle där företag inom Nässjö Kommun kommer få chansen att visa upp sin verksamhet. Syftet är att visa bredden på näringslivet och att öka invånarnas stolthet över staden.
– På mässan får varje företag tillfälle att visa upp sig som arbetsgivare och knyta kontakter med företagare, nya kompetenser och medarbetare, säger Claes Johansson, VD på Nässjö Näringsliv AB.

Under mässan kommer företagen att få ställa ut sin verksamhet. Det kommer även hållas intressanta seminarier och företagsintervjuer. Dessutom kommer flera talare vara delaktiga, bland annat Michael Wolf som är Swedbanks koncernchef. Han kommer att tala om bankens satsningar för tillväxt. Mässan kommer att vara öppen för hela allmänheten, företagare och Brinellgymnasiet avgångsklasser kommer att besöka mässan.

Inte nog med mässan kommer även ett magasin att skickas ut till alla hushåll i Nässjö Kommun och till företagare. Magasinet kommer att heta Nässjö Nästa och handla om näringslivet i Nässjö. I även detta får företag vara med och visa sig i form av annonser.

Nässjö Näringsliv AB anordnar mässan i samarbete med Nässjö Kommun, Swedbank och Brinellgymnasiet. Även Nässjö Akademin och Arbetsförmedlingen är parter som uppskattar arrangemanget.

För mer information och anmälan www.nnab.se/massa