Ledare för Skandinaviens elit cykelteam föreläste för Kontakt Nässjö

I samband med cykeltävlingen i onsdags passade Kontakt Nässjö på att få låna Dennis Nystrand. Han är ledare för Skandinaviens elit cykelteam – Team Bliz-Merida – som var där och deltog i tävlingen. Innan tävlingen tog fart föreläste han på restaurangen Vino om sitt cykelteam, om organisationen kring teamet och vad företagare vinner på att sponsra cyklister.
– När det gäller cykling lärde jag mig massor, klart man sett på cykling innan men nu fick jag lära mig väldigt spännande saker på elitnivå. Vi fick bland annat lära oss om organisationen. Att de är väldigt målinriktade och tycker det är viktigt med uppföljning, något som man kan lära sig av och ta med sig i sitt företagande, säger Sara Lindberg, medlem i Kontakt Nässjö och arbetsmiljökonsult på Friska Arbetsplatser.

Kontakt Nässjö är ett nätverk där företag träffas för att skapa fler affärer med hjälp av varandras kontakter. Varje år arrangerar de öppna möten där utomstående får tillfälle att besöka nätverket eller få kompetensutveckling. Föreläsningen i onsdags var ett sådant möte där allmänheten fick komma och vara med.