Lilla Rådmannen invigde sin nya konferensavdelning

Trycket på bra konferensutrymmen hos Nässjö Näringslivs samarbetspartners Freys Hotels med systerhotellet Lilla Rådmannen i Stockholm är stort. Det har medfört att Lilla Rådmannen ökat antalet konferensrum – nu har man åtta stycken. 

Trots all avancerad teknik är fortfarande det mänskliga mötet högst väsentligt. Det har man noterat hos Nässjö Näringslivs samarbetspartners Freys Hotels med systerhotellet Lilla Rådmannen i Stockholm. Efter en ombyggnation kan nu Lilla Rådmannen erbjuda åtta konferensrum vid hotellet på Rådmansgatan. Invigning skedde på torsdagskvällen den 8 april i närvaro av hundratals gäster. Samtidigt introducerades restaurangen Belgobarens Moules and Beer som sköter om allt vad gäller mat och dryck vid båda hotellen.

Vid entrén fanns VD Annika Tell på plats och välkomnade gästerna. Hotellchef Katarina Olofsson med personal, som haft bråda dagar, kunde i likhet med Annika Tell, personalen och inbjudna gäster konstatera att satsningen på nya konferensrum har blivit väldigt bra.

Åtta konferensrum

Åtta konferensrum finns att tillgå. Det största konferensrummet kan ta emot 40 gäster. Man har lagt stor vikt vid att skapa en hemkänsla och en behaglig miljö med stil och elegans i varje detalj vilket bidrar till att skapa en god atmosfär. Ett alldeles speciellt rum är avsett för ljusterapi som man kan boka separat.

Entrén med reception och Belgobarens nya restaurang är tilltalande. I nära anslutning finns också ett parkeringsgarage. Freys Hotels vilar inte på lagrarna. De 62 hotellrummen på Lilla Rådmannen och de 127 hos Freys på Bryggargatan uppdateras kontinuerligt och har flera varianter i frågan om storlek och prestanda.
– Vi har fått väldigt många förfrågningar om konferenslokaler. Så den här satsningen känns väldigt tillfredsställande att vi kan erbjuda våra kunder, berättade Katarina Olofsson, en mycket glad hotellchef.

Invigningsfesten fortsatte några timmar. VD Annika Tell berättade för gästerna om det stora projektet och gruppen Duo40Love spelade och sjöng under kvällen. Det blev en premiärkväll som hette duga.

Rabatt för Nässjö Näringsliv AB:s intressenter

Såväl Freys Hotels som Lilla Rådmannen är mycket populärt, inte minst bland Nässjö Näringslivs intressenter, som dessutom har 18 procents rabatt på båda hotellen.