”Mr Cap” ser möjligheter

Nässjö Näringsliv AB:s skjutjärnsreporter Holger Jonasson videointervjuar Oscar Häll, som driver Mr Cap i nya lokaler på Telegatan.

20131107_mrcap

Oscar Häll, som i Nässjö driver en av landets 48 Mr Cap-anläggningar, är en möjlighetstänkare. Han har samlat på sig goda erfarenheter där han trots sin ungdom hunnit verka tio år i branschen. Sedan några månader driver han verksamheten i ändamålsenliga, fräscha lokaler.
– Det var ganska bra där vi befann oss tidigare, men flyttningen till Telegatan gör att vi kan jobba ännu effektivare.

Oscar har goda relationer med kunder av alla kategorier som utgörs av bilfirmor, företag och privatpersoner. Allt fler företagskunder, som ofta leasar sina bilar, skriver avtal med Mr Cap, som håller bilen i fint skick både på ut- och insidan.
– Det är en bra grej. Har du skött bilen den tid du leasat den kan du också få ett bättre inbytesvärde på bilen. Det här kommer allt starkare, säger Oscar Häll.

En Mr Cap-behandling utförs som ett hantverksarbete. Företaget fungerar också som en problemlösare om bekymmer uppstår i bilens lack, textilier, läder eller annat.
– Jag vågar påstå att vi är väldigt bra på det vi gör. Vi sysslar enbart med just bilförädling och blir då automatiskt väldigt bra inom vår nisch, avslutar Oscar Häll som ser ljust på framtiden.