Många företag går att rädda

Ge inte upp. Sök hjälp i tid. Det är inte alls omöjligt att man kan hitta lösningar även om det kan se mörkt ut i företaget. Rådet kommer från Advokat Håkan Jansson vid Wesslau Söderqvist i Nässjö. Han är en av landets mest erfarna advokater när det handlar om att lösa upp besvärliga knutar i företagsvärlden.
Håkan Jansson och Åsa Friman vid advokatbyrån Wesslau Söderqvist på Storgatan i Nässjö.
Håkan Jansson och Åsa Friman vid advokatbyrån Wesslau Söderqvist på Storgatan i Nässjö.

Sök hjälp i tid. Låt gärna någon utifrån hjälpa till att ”vända på alla stenar”. Det rådet kommer från advokat Håkan Jansson hos Wesslau Söderqvist i Nässjö. Håkan Jansson är en av Sveriges mest erfarna advokater och problemlösare. Han har varit involverad i tusentals uppdrag under årens lopp där näst intill uppgivna företagare fått hjälp av lösa olika problemknutar.
– Naturligtvis finns det lägen som är närmast hopplösa. Men jag har varit med om väldigt många situationer där det gått att vända förlusttyngda företag till att i stället bli vinstgivande och gå mot en trygg framtid, berättar Håkan Jansson.

Håkan Jansson – advokat och problemlösare.
Håkan Jansson – advokat och problemlösare.

Många års erfarenhet har bidragit till att Håkan Jansson har en ”verktygslåda” som nog är lite utöver det vanliga. Han utvecklar det i vår intervju. Wesslau Söderqvist hette tidigare Gerde Wesslau men man är kvar i samma lokaler i Nässjö – för övrigt stilfullt renoverade.