Meko tar uppfinning till Nässjö

En ny uppfinning på den svenska marknaden – Ixolift – kommer snart att säljas i Nässjö. Cissi och Lennart Wijk på Meko är återförsäljare och tror stenhårt på produkten. Den 7 april anordnar de en visning av lyften.

20170315_meko

Cissi och Lennart Wijk har många järn i elden. Genom sin verksamhet på Meko och Ramverkstan har de tillräckligt mycket att göra, men nu slår de in på ytterligare en bana och blir återförsäljare av en finsk uppfinning: Ixolift. Fredagen den 7 april har de en visning av den nya produkten vid Mekos lokaler på Bockängsgatan.
– Det är Kvickaccess i Vetlanda som har Sverigeagentur på Ixolift och Jonas Persson därifrån var här och demonstrerade den. Jag tyckte att den var helt fantastisk. Den är godkänd för att utföra arbeten i, en stege får du bara inspektera ifrån. Vi kommer att vara återförsäljare av den i Nässjö, säger Lennart Wijk.
– Det som är unikt är att alla kan nyttja den, du behöver inget truckkort, säger Cissi Wijk.

Vid evenemanget den 7 april kommer lyften att demonstreras för olika användningsområden. Paret Wijk är övertygade om att den kommer att göra succé och menar att användningsområdet för produkten berör i stort sett alla typer av företag. Visningen äger rum kl. 10.00-15.00.

Se klipp nedan för demonstration av Ixolift.