Nässjö bokhandel flyttar till Gallerian Loket

I juni flyttar Nässjö Bokhandel till Gallerian Loket. ”Vi hoppas kunna nå fler Nässjöbor”, säger Jenny Larsson, delägare.

20170420_nassjobokhandel

I juni flyttar Nässjö Bokhandel in i Gallerian Loket. Förhoppningen är att nå fler Nässjöbor genom att öka flödet in i butiken. Idag har butiken en stabilt återkommande kundkrets, vilken de nu hoppas vidga.
– Vi ser att det finns butiker där som kompletterar oss och det kan finnas nya kundgrupper som vi inte har här, så vi hoppas kunna nå fler Nässjöbor, säger Jenny Larsson, som driver butiken tillsammans med Patrick Eberhardsson.

I Gallerian Loket finns för närvarande Lindex, H&M, Audio Video, Apoteket och gymmet Nordic Wellness. I och med Nässjö Bokhandels flytt börjar det bli fullt i gallerian.
– Flödet förbi butiken är otroligt viktigt för en bokhandel, det krävs att det är en del spontanköp och inte bara sådana som har bestämt sig för att gå till just oss, säger Patrick Eberhardsson.

I samband med flytten till Gallerian Loket passar Nässjö Bokhandel på att uppdatera sortimentet och tar in ett antal nya leverantörer och produkter. Samtidigt fortsätter man att driva sin kontorsbutik mot företagskunder på nätet. Flytten sker runt den 10 juni, även om exakt datum ännu inte är satt.