Nässjö Budservice har fyllt 25 år: ”Otroligt roligt”

För 25 år sedan startade Stefan Kindh Nässjö Budservice AB. Under åren har man vuxit successivt och gått från att vara ett enmansföretag till ett företag med 21 anställda.
Nässjö Budservice
”Många av våra kunder har följt med oss ända sedan jag körde tidningar och jobbade själv i företaget” säger Stefan Kindh.

Att Nässjö Budservice AB skulle fira 25 år var något som inte ägaren Stefan Kindh hade räknat med. År 1992 jobbade han åt en firma som levererade tidningar. Eftersom firmans ägare ville byta karriär blev Stefan tillfrågad om han ville ta över verksamheten i ett eget företag. Stefan tackade ja, trots lågkonjunktur och svårigheter med finansiering. I början var det motigt, men efter en tid så började företaget att rulla på och när Stefan köpte in en tung lastbil runt 1996 fick verksamheten en väldig fart.
– Jag hade precis anställt en kille och eftersom vi hade blivit två på företaget kunde vi börja köra både dag och natt. Detta, tillsammans med den nya lastbilen som gjorde det möjligt att transportera större varor och volymer, gav oss fler uppdrag, säger Stefan Kindh.

Idag har Nässjö Budservice 21 anställda och totalt 17 lastbilar. Bara i år har man anställt sex personer och utökat vagnparken med fyra bilar. I Nässjö finns man med omkring sju lastbilar, resterande finns i Motala och Jönköping. Några tidningar kör man inte längre, utan idag kör man framförallt åt Jysk och DSV.
– Det är otroligt roligt att vi har fyllt 25 år och att verksamheten fungerar bra. Det ligger mycket slit bakom och framförallt en lojal och kunnig personal som jag är väldigt tacksam över. Ett flertal har varit anställda mellan 11 och 16 år, säger Stefan Kindh.

Jubiléet firade man med personal, leverantörer och kunder den 11:e november. Man hade bokat bord på restaurang Vy Skybar i Jönköping och överraskat med en imponerande fyrverkerishow och musik från Nässjöbandet DOM.