Nässjö drar nationell industrimässa

För första gången har Euro Expo mässan landat i Nässjö. De 83 utställarna kommer från lokala och nationella tillverkningsindustrier som hoppas få knyta nya kontakter idag och under morgondagen. 

Idag slog Stinsens Arena upp dörrarna till den nationella industrimässan. Mässan anordnas av Euro Expo som ständigt anordnar mässor runt om i landet och även i Norge. Nu har de för första gången hamnat i Nässjö och som en orm slingrar sig montrarna i Stinsens Arena. I en av montrarna står försäljningsingenjörerna Mikael Holm och Jörgen Andersson från SSI Schäfer.
– Anledningen till att vi ställer ut är för att vi vill visa upp oss mer på de lokala orterna. SSI Schäfer är känt i världen, mycket i industrier, men inte så allmänt känd, säger Mikael.

 Andra som ställer ut är bland annat Stena Recycling, Ahlsell, ETAB Industriautomation och Höglandets kompressorservice. Malin Annerhult som är administratör på Höglandets kompressorservice berättar att de har fått en hel del nya kontakter, men hoppas på fler. Det gör även Tomas Jonsson som är säljare på Hindab.
– Än så länge har det varit mindre folk än vi hoppats på, men de jag har fått träffa har varit bra. Förhoppningsvis kommer det fler på eftermiddagen och imorgon, säger Tomas Jonsson, säljare på Hindab.

Mässan är öppen den 14-15 maj mellan 09.00-16.00. Efter det åker Euro Expo ända upp till de norrländska skogarna i Piteå.